REFIS » Aktuellt » Beslut efter tillsyn

Beslut efter tillsyn

28 oktober 2016

Skolinspektionen har genomfört tillsyn av Refis – Rörentreprenörernas friskola i Stockholm AB (556628-5994) under hösten 2016. Refis besöktes av Skolinspektionen den 20 september 2016.

Läs beslutet här (öppnas som PDF)

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla