REFIS » Aktuellt » Euroskills – resultat

Euroskills – Resultat

5 december 2016

Patrik Eriksson - Euroskills

EM: MEDALJER TILL INSTALLATIONSBRANSCHEN

Patrik Eriksson, VVS-montör från Vansbro, tog brons och hamnade därmed på en av sex svenska pallplatser på Yrkes-EM i Göteborg. Både Johan Ledin, elektriker, och Wilhelm von Heideken, automationstekniker, tilldelades ”Medallions for Excellence” – utmärkelsen till tävlande med exceptionellt hög kvalitet och höga poäng.

– Det känns jättebra, jag trodde inte att jag skulle nå pallen. Jag gjorde några misstag under första dagen som jag trodde skulle hänga i. Men nu känns det otroligt, jag har kämpat så hårt för detta. Det känns grymt, sa Patrik Eriksson och hoppade av glädje efter avslutningsceremonin.

Patrik har förberett sig inför Europamästerskapen hos oss på Refis sedan i september. Våra VVS-lärare har besökt Patrik under tävlingen och hejat på honom. Vi är förstås jätte glada att allt gick så väl och att Patrik nådde pallen! Stort gratis från oss alla på Refis!

74 736 besökare kom till Svenska Mässan i Göteborg för att följa de tävlande. Ungdomar från totalt 28 länder har tävlat inom 35 olika yrken, och 400 skolor har tagit sig till tävlingarna för att titta på.

Kalendarium

juli 2018

mån tis ons tor fre lör sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ung Företagsamhet

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 300 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

FÖRSTKLASSIG SKOLA

Mobilanpassad webbsida av Jaddla