REFIS » Aktuellt » Årets Refis-elev

Årets REFIS-elev 2019

28 juni 2019

Årets Refis Elev är Gaston Gustafsson, som fick utmärkelsen på Studentdagen av Tomas Gauffin, Styrelseordförande i Refis.

Stort grattis, Gaston!! Bra jobbat!

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla