REFIS » Aktuellt » Förstklassig skola

”Förstklassig Skola” byter namn till ”VVS-College”

6 jul 2020

VVS Yrkesnämnden har bytt namn på sin utmärkelse för särskilt bra skolor. Vi heter nu inte ”Förstklassig Skola” längre, utan ”VVS-College”.

Läs mer om detta på vvsyn.se

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningarna VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS och El- och energiprogrammet med inriktning Elteknik. 

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla