REFIS » Aktuellt » Årets Refis-elev 2020

Årets REFIS-elev 2020

7 juli 2020

Det krävs mycket för att bli Refis-elev. Höga betyg, närvaro, att vara social och hjälpsam, ha god kommunikation med lärare, elever, skolan och arbetsplatsen, goda vitsord från handledarna och företagen – ja, en helgjuten elev. Det är ofta svårt att välja bland våra elever, eftersom många är duktiga och uppfyller kraven. Det brukar avgöras på de små marginalerna – så även detta år. Årets Refis-elev blev välförtjänt Max Åström!

Vi gratulerar så hjärtligt och tackar för de tre åren vi fick vara med !

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningarna VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS och El- och energiprogrammet med inriktning Elteknik. 

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla