REFIS » Aktuellt » Årets VVS-Stipendiat 2020

Årets VVS-Stipendiat 2020

7 juli 2020

VVS Yrkesnämnden tilldelar årligen ett stipendium för en elev som utmärker sig under sina skolår. Snabblärd, lugn och trygg, noggrann och flitig samt mycket uppskattad på sin arbetsplats har årets VVS-stipendiat Hektor fått ta emot diplomet och checken över 2000 kronor. Vi gratulerar Hektor Schubert till utmärkelsen och önskar honom lycka till i sitt framtida yrke!

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningarna VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS och El- och energiprogrammet med inriktning Elteknik. 

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla