REFIS » Om REFIS

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat ca 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS. Skolan ligger i centralt belägna Liljeholmen, nära till både tunnelbana, bussar och tvärbana.

Vi på REFIS har efter en rad ombyggnationer fått lokaler i toppskick, väl anpassade efter vår verksamhet: en stor välutrustad verkstad med svetslokal och teorisalar, uppehållsrum, nya fräscha omklädningsrum samt en datasal. I samma byggnad finns ett antal andra gymnasieskolor och det är lätt att träffa nya vänner i vår gemensamma restaurang och café. Vi tycker att det är viktigt att äta en bra lunch varje dag och vi är stolta över att kunna erbjuda våra elever gratis lunch i skolan. Precis intill skolan ligger Liljeholmshallen där vi bedriver undervisningen i Idrott & hälsa.

Skolan har inget vinstintresse, utan alla eventuella vinster återinvesteras i företaget och i sin tur till eleverna. REFIS tar in 44 elever varje år och vi har i dag ca 130 elever och 15 medarbetare. Stämningen på skolan är trygg och familjär vilket uppskattas av både elever och lärare. 

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla