REFIS » Om REFIS » Styrelsen

STYRELSEN

REFIS – Rörentreprenörernas friskola i Stockholm AB ägs av branschföreningen VVS Företagen i Stockholm, som är 200 medlemsföretag i Stockholm där samtliga är rörentreprenörer.

Styrelsen består av:
Ordförande: Tomas Gauffin, VD, Klimatrör
Torbjörn Johansson, VVSYn
Jonas Kroglund, VD Opal VVS
Per-Olov Nilsson, BRAVIDA
Patrik Samson, VD, Samsons Rör
Amanda Rafter Ekenman, suppleant

Bakgrund

Vid en undersökning genomförd av VVS Företagen visade det sig att bara i Stockholms län fanns ett rekryteringsbehov av minst 100 nyutbildade VVS-montörer per år. Mot den bakgrunden startades REFIS – Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm – hösten 2003. Skolan har därefter vuxit successivt beträffande lokaler, elever och personal. REFIS har idag 130 elever och 13 medarbetare.

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla