REFIS » Utbildning » APL » APL som elev

APL SOM ELEV

Under dina tre år hos oss är du inte bara i skolan. Du har också 20 veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL) på ett av de företag som vi samarbetar med. Där får du under handledning prova på yrket och använda dina kunskaper från skolan ”på riktigt”. APL är obligatoriskt för alla yrkesprogram och regleras i kursplan och gymnasieförordningen.

Under din praktik är det viktigt att du tar egna initiativ och är engagerad. Även om du är där för att lära är det viktigt att sköta de uppgifter du får, komma i tid och genom ditt goda uppförande vara en god representant för din skola.

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla