REFIS » Utbildning » SÄV / Heta Arbeten

Säker Vatten & Heta Arbeten

REFIS är inte bara en gymnasieskola. Ambitionen är att bli ett kompetensutvecklingscentrum för hela branschen.

Vi erbjuder följande uppdragsutbildningar:

Säker Vatten Heta Arbeten
Kursdatum Kursdatum
Tor 24 sep 2020 Tor 21 sep 2020
Mån 28 sep 2020 Mån 30 nov 2020

SÄKER VATTEN

Utbildning i Säker vatten om en dag i REFIS utbildningslokaler. Utbildningen ges efter behov och anmälan via mail till info@refis.se eller monica.soderlund@refis.se . Vid anmälan, var god uppge personnummer av den som ska gå kursen och faktureringsadress av företaget.

Kursinformation:

http://www.sakervatten.se/branschregler/branschregler-20161

http://www.sakervatten.se/branschregler/andringar-i-branschreglerna

http://www.sakervatten.se/branschregler/byggtekniska-forutsattningar

SÄKER VATTENINSTALLATION FÖR VVS-FÖRETAG

Kursen vänder sig främst till VVS-montörer och arbetsledare som jobbar eller kommer att jobba i ett av Säker Vatten auktoriserat VVS-företag. Ibland kan även andra befattningar vara aktuella för denna kurs om sådant behov finns i verksamheten. Det är dock endast VVS-montörer och arbetsledare som är anställda på ett auktoriserat VVS-företag, har giltig utbildning i Säker Vatteninstallation samt dokumenterad yrkesutbildning eller yrkeserfarenhet inom VVS som kan få Branschlegitimation. (Branschlegitimation kan beställas när man efter godkänd utbildning fått e-post från Säker Vatten)

Diplom, intyg eller annat bevis på att man gått utbildningen utfärdas inte.

OBS! Denna kurs vänder sig inte till VS-projektörer.

VALIDERING

From augusti 2018 tillhandahåller Refis Validering för blivande VVS-montörer, Steg 1 och Steg 2. Validering sker i våra lokaler på Lövholmsvägen 2, 11743 Stockholm (Lilljeholmen).

Anmälan sker hos: VVSYn, VVS Yrkesnämnden

Länk till information och anmälan:

http://vvsyn.se/branschcertifikat-2/validering/

 

HETA ARBETEN

Utbildning sker i REFIS lokaler och anordnas i enlighet med Brandskyddsföreningens föreskrifter. Kursinnehåll och program erhålls vid önskemål. Kurslängd: en dag. Anmälan görs via mail till info@refis.se eller monica.soderlund@refis.se . Vid anmälan, var god uppge personnummer av den som ska gå kursen och faktureringsadress av företaget.

Kursinformation:

https://www.hetaarbeten.se/globalassets/regler-blanketter/sbf-ha-001.03-sakerhetsregler-for-heta-arbeten.pdf

https://www.hetaarbeten.se/globalassets/regler-blanketter/sbf-ha-005.02-utbildningsplan-heta-arbeten.pdf

https://www.hetaarbeten.se/sv/arrangor–instruktor/nytt-utbildningsmaterial/

 

SVETSPREP OCH SVETSPROV

Både prep och prov sker hos oss på Refis i Liljeholmen. Vi vill gärna genomföra svetsprovet genomtänkt och ordentligt och erbjuder därför inga strötider lite här och var. Blir det dock många förfrågningar, kommer vi att försöka ordna fler tider. Företag som endast önskar prep och vill avlägga svetsprovet någon annanstans, betalar from årsskiftet 1875 kr/dag/elev exkl. moms. Samtliga kostnader som kommer Refis tillhanda i form av uppdragsutbildningar åt VVS-Företagen kommer våra elever tillgodo; de återinvesteras alltså i kunskap och kompetens åt er.

Kostnad och Datum

2 dagar svetsprep & avslutande svetsprov: 4750 kr/per elev exkl. moms

Eller:

3 dagar svetsprep & avslutande prov: 6625 kr/per elev exkl. moms

Lunch & material ingår.

Samtliga delar kör vi i skolan följande dagar (välj själv vilka av dessa som passar dig bäst – och hur många dagar du behöver!)

Ta kontakt med vår administratör monica.soderlund(a)refis.se angående datum.

Om REFIS

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, REFIS, startade sin verksamhet höstterminen 2003 och har hittills examinerat cirka 600 blivande VVS-montörer. Skolan erbjuder idag gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

Läs mer om REFIS här »

SCHOOLSOFT

REFIS använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där elever, föräldrar och personal kan sammanstråla och komma åt allt som rör skolverksamheten. Här samlas dokumentation, administration och kommunikation på ett och samma ställe.

Logga in »

VVS-COLLEGE

Mobilanpassad webbsida av Jaddla